Google Analytics

Google Analytics is een van de meest uitgebreide gratis beschikbare statistiekenpakketten. Het volgt het gedrag van uw bezoekers, identificeert waar mensen uw website verlaten en toont de herkomst van uw bezoekers. Deze onmisbare tool moet worden ingezet om uw website te optimaliseren. Verkrijg inzichten uit uw Google Analytics-account.

More Life Marketing ondersteunt bij het maken van Google Analytics-dashboards en rapportages, doelgroepanalyses, diepgaande dataverkenningen en conversieoptimalisatie. Ons doel is om u een zo volledig en betrouwbaar mogelijk inzicht te bieden in het gedrag van uw websitebezoekers.

Deze inzichten bieden waardevolle informatie over de herkomst van het verkeer, omzet, aanvragen, inschrijvingen, enzovoort. Ze stellen u in staat meer omzet/aanvragen te genereren vanuit dezelfde bezoekers (gegevens voor het verbeteren van de conversie op uw website), de website effectiever in te richten (identificatie van usability pijnpunten), de ROI van uw online marketinginspanningen te verhogen, de prestaties van uw Google Ads-campagne te meten op het gewenste niveau (benchmarken) en gegevens te gebruiken voor een optimale verdeling van uw advertentiebudget over alle kanalen en zoekwoorden die worden ingezet.

Door een Google Analytics account aan te maken, krijgt u direct toegang tot statistieken over uw websitebezoekers. Echter, de belangrijkste gegevens worden niet automatisch weergegeven in Google Analytics. Hiervoor zijn enkele geavanceerde instellingen nodig. More Life Marketing ondersteunt u bij het configureren van onder andere doelconversies, funnel visualisatie, geavanceerde segmenten, verschillende filters en een aangepast Google Analytics meetscript.