Google Analytics 4

Vanaf 1 juli 2023 beëindigt Google de ondersteuning voor Google Analytics Universal. Dit betekent in essentie het einde van Universal Analytics, aangezien het na die datum niet meer mogelijk is om het programma te gebruiken voor online tracking en datanalyse. Het antwoord op deze verandering is de nieuwe versie genaamd ‘Google Analytics 4’.

Aangezien het niet mogelijk is om verzamelde data over te zetten van Universal Analytics naar Google Analytics 4, is het raadzaam om zo vroeg mogelijk data te gaan verzamelen in Google Analytics 4.

Door nauwkeurige configuraties, filters en segmenten toe te passen in uw Google Analytics 4-account, verkrijgt u specifieke gegevens die direct ingezet kunnen worden voor de optimalisatie van uw website. Dit ondersteunt u tevens bij het beoordelen en meten van de prestaties van marketing, inhoud en producten in relatie tot gebruikersbetrokkenheid. Deze tool verzamelt gegevens en structureert deze tot bruikbare informatie.

More Life Marketing staat aan uw zijde gedurende het gehele traject met Google Analytics 4. Van het definiëren van uw website KPI’s tot gedetailleerde analyses, rapportage en het omzetten van inzichten naar concrete verbeterpunten.